Skip to content
девочки по вызову орел дешевые

OBRINT PLAÇA

Sèrie documental sobre el món casteller. 2 x 25′. TV3-TVC, 2019. Direcció: Jordi Portals. Realització: Benet Román, Manolo Vázquez. Muntatge i color: Aram Garriga. Una producció de Bat a bat i Televisió de Catalunya.

“Obrint plaça” és un programa basat en vivències protagonitzades per castellers, però que vol anar molt més enllà d’aquest món. L’adrenalina, l’èxit i el fracàs, la rivalitat, la por, el fer-se gran, la iniciació… cada setmana, un sentiment o un valor molt present al món casteller serà el punt de partida per mostrar com aquests conceptes són també protagonistes en la nostra vida quotidiana.

A cada capítol, doncs, s’abordaran aquests conceptes des d’una perspectiva personal i professional gràcies a personatges coneguts, experts i a les experiències allunyades del món dels castells que viuran els presentadors. Amb aquest plantejament, “Obrint plaça” s’adreça tant als espectadors apassionats pels castells com als qui no ho són: uns, perquè veuran el món casteller tractat d’una manera inèdita fins ara; i els altres, perquè descobriran que el que envolta els castells és molt més proper a la seva vida del que fins ara creien.

 

op2

 

Capítol 2: La por

Capítol 4: L’èxit i el fracàs