Skip to content
девочки по вызову орел дешевые

BEACH HOUSE

Una producció de Visualsuspects, IB3, Zabriskie Films i Televisió de Catalunya (TV3-TVC). Escrita i dirigida per Héctor Hernández Vicens. Amb Albert Baró, Adrian Grösser, Francesc Colomer, Katherina Kovalchyk, Jessica Madsen i Ann Perelló.

En pre-producció. Rodatge previst per a la tardor de 2020.

BEACH HOUSE és una pel·lícula comercial i, alhora, independent, un thriller psicològic dirigit a espectadors joves que busquen adrenalina, amor, suspens, emocions fortes i veure’s reflectits en els personatges, sense deixar de costat al consumidor de cinema de gènere. Està destinada a la distribució nacional i internacional en sales cinematogràfiques, televisions i plataformes d’Internet de pagament.

Escrita i dirigida per Hèctor Hernández Vicens —coguionista de Fènix 11:23 i director i guionista d’El Cadàver d’Anna Fritz—, BEACH HOUSE vol ser una pel·lícula de gènere que que conta una història amb una temàtica actual: el turisme de masses, la pèrdua de l’individualisme de les noves generacions, la pèrdua de la intimitat en un món on les xarxes socials han modificat tots els valors, la diversió buida, el sexe i les drogues.